invitatii de nunta AR Cards

Intrebari frecvente comanda invitatii:

Va oferim in cele ce urmeaza, raspunsuri la cele mai populare intrabari pe care clientii nostii si le pun cand comanda invitatii online.

Pentru informatii suplimentare sau pentru a plasa o comanda de invitatii de nunta, botez sau accesorii,
va stam la dispozitie!

Telefon contact

Ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu invitatiile din cataloagele noastre? Nu ezita sa ne contactezi si te consiliem cu placere. 0770 921323

Cand sa comand invitatii de nunta si cate imi trebuiesc?

Asigurati-va in primul rand ca aveti confirmate toate detaliile ceremoniei inainte de a comanda invitatii de nunta. Acestea cuprind data, ora şi locul evenimentului. De asemenea, ar trebui sa fi stabilit exact numarul de persoane participante. Comanda cate o invitatie pentru fiecare adult singur, cuplu sau familie. Va sugeram sa comandati un surplus de aprox. 25 invitatii atunci când plasati comanda.

LiveZilla Live Chat Software
  • Care sunt optiunile mele de personalizare pentru invitatii si cat de mult ma vor costa?

Aveti posibilitatea sa modificati dimensiunile fontului, culori si caractere, sa va alegeti design-ul preferat pe parcursul procesului de personalizare a invitatiei. Puteti solicita, de asemenea, o culoare personalizată pentru toate elementele din suita invitatii de nunta AR Cards. Pentru o perioada limitată de timp, toate aceste personalizari sunt gratuite. Putem modifica aspectul sau culoarea pentru aproape orice invitatie din colectia AR Cards. Din pacate, nu putem onora cererile de modificare ale culorilor cartoanelor din sectiunea Invitatii de nunta Wedding, colectii care sunt de serie.

  • Pot primi o mostra de invitatii de nunta sau botez?

Evident ca DA! Mostrele trimise in acest caz vor fi de regula unele standard (de la alti clienti).
Pentru comenzile plasate ferm dintr-un singur model de invitatii de nunta AR Cards, nu se va percepe nici un fel de taxa suplimentara pentru mostra, aceasta fiind trimisa gratuit fie pozata prin email, sau la cerere real prin posta sau prin curier rapid.
Aceasta este efectuata in vederea acordarii bunului de tipar si va rugam verificati cu atentie corectitudinea textului de pe acea invitatie pentru a evita orice fel de eroare care ar putea interveni. Nu ne asumam responsabilitatea eventualelor greseli de tipar care nu au fost semnalate de dvs.
Din pacate pentru modelele din catalogul de invitatii de nunta Wedding, nu va putem furniza mostre reale, ci veti primi doar sablonul digital prin email cu textul dvs aranjat in pagina pentru acordarea bunului de tipar.

  • Cum procedez pentru a primi o mostra reala de invitatii?

Noi trimitem mostre clientilor si chiar va incurajam sa comandati un exemplar din modelul de invitatie preferat, in scopul de a experimenta pe deplin inalta calitate a acesteia, ale tehnicii de imprimare si atentiei deosebite oferita detaliilor.
Pentru a comanda mostra, trimiteti-ne cererea dvs. prin email sau folositi formularul din Asistentul online!
Important! Va fi trimisa gratuit, o singura mostra de invitatii de nunta sau botez, urmatoarele fiind taxate cu 10 RON/buc, suma care se achita intergal in avans.
Cererea ta va fi procesata in termen de 2-3 zile lucratoare si apoi expediata la tine acasa prin Posta Romana (gratuit) sau prin curier rapid contra taxei de transport percepute de acesta.
Va rugam nu uitati sa specificati adresa completa, numarul dvs. de telefon si o adresa de email valida (verificati cu atentie aceste informatii cand le introduceti pentru a nu interveni erori).

  • Daca nu sunt decis sa comand, pot primi o mostra de invitatii cu informatiile mele personale (personalizata)?

Mostrele trimise clientilor inainte de plasarea unei comenzi ferme sunt de regula unele standard (de la alti clienti).
Exista posibilitatea efectuarii de mostre personalizate cu informatiile dumneavoastra (culoare, text, fotografii), contra unei taxe fixe de 40RON/model de invitatie, suma care va fi transferata in contul nostru inainte de inceperea lucrarii s-au achitata in sistem ramburs la primirea ei.
Aceasta suma, echivalenta unui singur model de invitatii, va fi rambursata în cazul efectuarii unei comenzi ferme ulterior. Suma echivalenta celorlalte modele de invitatii pentru care au fost efecutate mostre (in cazul in care au fost mai multe) nu se restituie.
Pentru comenzile plasate ferm dintr-un singur model de invitatii de nunta AR Cards, nu se va percepe nici un fel de taxa suplimentara pentru mostra, aceasta fiind trimisa fie pozata prin email fie la cerere, reala prin posta sau prin curier rapid. Aceasta este efectuata in vederea acordarii bunului de tipar si va rugam verificati cu atentie corectitudinea textului de pe invitatie pentru a evita orice fel de eroare care ar putea interveni. Nu ne asumam responsabilitatea eventualelor greseli de tipar care nu au fost semnalate de dvs. in urma mostrei de invitatii de nunta sau botez.
Din pacate pentru modelele din catalogul de invitatii de nunta Wedding, nu va putem furniza mostre reale, ci veti primi doar sablonul digital prin email cu textul dvs aranjat in pagina pentru acordarea bunului de tipar.

  • Cum platesc?

Societatea noastra nu percepe nici un avans la plasarea unei comenzi ferme de invitatii.
Contravaloarea coletului cu invitatii de nunta, botez sau accesorii pentru nunta, se va achita cand intrati in posesia coletului in sistem ramburs.

  • Care sunt optiunile mele pentru plicurile de invitatii de nunta sau botez?

Majoritatea invitatiilor noastre vor veni cu plicuri gratuite personalizate in ton cu modelul comandat. Sunt in marea lor majoritate (exceptie facand modelele la care acest luru este specificat in descriere) plicuri albe standard care vor fi tiparite pe fata lor cu grafica folosita la personalizarea invitatiei. Includem aceste plicuri standard in oferta noastra pentru a nu fi nevoiti sa scumpim invitatiile de nunta si botez datorita plicului. Noi oferim, de asemenea, optiunea de a include plicuri de alte culori, contra unei diferente de pret. Puteți specifica aceste opțiuni ale plicului in comanda dvs. Vizitați pagina invitatiei alese pentru a determina dacă in descriere este specificat plicul acesteia. In caz contrar plicul este unul alb standard personalizat in fuctie de grafica de pe invitatia de nunta sau botez.